Werken bij MKT

Meekelenkamp Kunststof Techniek (MKT) is een gecertificeerd kunststofverwerkend bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de aanleg en het onderhoud van parkeersystemen. MKT beschikt over de kennis én de technologie om een project volledig in eigen beheer tot in de puntjes te verzorgen: van beton storten en het afdichten van de vloer tot het aanbrengen van antisliplagen en markeringen.

Hieronder vind je een overzicht van onze actuele vacatures:

Commercieel medewerker binnendienst (24 uur)

Wij zoeken een communicatietalent, die houdt van uitdaging. Iemand die wil meebouwen aan onze organisatie en onze processen continu wil verbeteren. Een medewerker die kansen ziet en houdt van uitdagingen.

Over de rol
Je onderhoudt contact met (potentiële) klanten en ondersteunt de commerciële buitendienst. Je geeft follow up aan offertes en legt dit vast in ons CRM systeem. Verzorgt acquisitielijsten, creëert verkoopkansen en weet deze tot uitvoering te brengen. Jij staat voor het professioneel en vakkundig adviseren van onze klanten.

Kortom, een afwisselende & zelfstandige functie met veel uitdagingen!

Over jou
Jij bent commercieel ingesteld en hebt graag contact met klanten. Je bent communicatief erg sterk en beschikt over een flinke dosis empathisch vermogen. Je legt van nature gemakkelijk contact, je bent integer en kunt vragen van klanten omzetten naar concrete plannen.

Dit neem je mee
• Hbo werk- en denkniveau
• Ervaring in onze branche mag, ambitie moet
• Een glimlach

Over ons
MKT heeft een hecht team van 30 medewerkers. Wanneer iemand bij ons de eerste werkdag parkeert, staan ze deze parkeerplek niet snel meer af. Bij ons is er aandacht voor elkaar. Je bent vanaf dag 1 onderdeel van team MKT. Je kan bij iedereen binnenlopen, de deur staat altijd open. En dan bedoelen wij ook echt bij iedereen.

Dit bieden wij jou
Allereerst een werkplek waar aandacht is voor elkaar. Een team, een taak, altijd. Waar ruimte is voor ontwikkeling.

En verder:
• 24 uur werkplezier
• 25 vakantiedagen én 10 ATV dagen o.b.v. fulltime
• Een zelfstandige functie met veel uitdaging!

Vragen? Vragen! Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met Chantal via het telefoonnummer 06-89973672. Ben jij de kandidaat die wij zoeken voor deze vacature? Parkeer je gegevens dan hieronder in het ‘Solliciteer direct’-formulier.

Allround Bouwmedewerker (37,5 uur)

Voor onze vestiging in Zeeland (Noord-Brabant) zoeken we een flexibele en nauwkeurige allround bouwmedewerker. Als allround bouwmedewerker leg je alle soorten kunststofvloeren volgens tekening. Daarnaast stel je species samen, meng je ze en zorg je ervoor dat de benodigde materialen op de plaats van bestemming aankomen.

De ideale allround bouwmedewerker:

 • Heeft minimaal een lbo-opleiding afgerond
 • Kan nauwkeurig werken
 • Beschikt over inzicht
 • Kan vooruit denken
 • Kan goed samenwerken

Wat wij bieden:

 • Een prettige werksfeer
 • Een leuk en professioneel team
 • Korte lijntjes en betrokkenheid bij alle processen
 • Salaris conform CAO afbouw
 • Opleidingsmogelijkheden

Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met Chantal via het telefoonnummer (0486) 452 473. Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Parkeer dan in onderstaand ‘Solliciteer direct’-formulier je gegevens!

 

Van stage naar baan

Meekelenkamp Kunststof Techniek B.V. (MKT) is een bedrijf dat jongeren de mogelijkheid wil bieden om carrière te maken in de bouw. Leerlingen van VMBO of praktijkonderwijs volgen tijdens hun opleiding een stage in verschillende leerjaren. De leerlingen worden bij deze stages begeleid door een praktijkopleider die ze wegwijs maakt met de werkzaamheden van MKT in de bouw.

Dit kan een begin zijn van een mooie toekomstige baan bij MKT. De praktijk wijst uit dat als het tijdens een stage van beide kanten bevalt, daar vaak een langdurige werkrelatie uit voort komt.

Ben je geïnteresseerd in een stageplaats bij MKT of heb je vragen? Neem dan contact met ons op door onderstaand ‘Solliciteer direct’-formulier ingevuld aan ons te versturen. Uiteraard kun je ook het reguliere contactformulier gebruiken… We zien je interesse graag tegemoet!

Jongeren een kans bieden

Als partner van Young Talent zorgen ook wij ervoor dat jongeren een kans krijgen op de arbeidsmarkt. Zodat zij zich kunnen ontwikkelen in werk. Als werkgever dragen we zo bij aan het verminderen van de jeugdwerkloosheid en kunnen we het verschil maken. Zie www.Young-Talent.nl.

Solliciteer direct  Functie:

  Upload CV (optioneel):

  Upload motivatie (optioneel):

  * Alle velden zijn verplicht