Werken bij Meekelenkamp

Meekelenkamp is een gecertificeerd kunststofverwerkend bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de aanleg en het onderhoud van parkeersystemen. Meekelenkamp beschikt over de kennis én de technologie om een project volledig in eigen beheer tot in de puntjes te verzorgen: van beton storten en het afdichten van de vloer tot het aanbrengen van antisliplagen en markeringen.

Hieronder vind je een overzicht van onze actuele vacatures:

Commercieel medewerker binnendienst (24 uur)

MKTopper gezocht!

Het lijkt heel vanzelfsprekend, een mooie, gladde vloer in een prachtige parkeergarage, met duidelijke vakken, looppaden en pijlen die je vertellen waar je heen moet. Toch gaat er een hele hoop aan vooraf…

Wil jij de eerste schakel in ons proces naar deze prachtige parkeervloer worden? Lees dan snel verder! Wij zoeken namelijk een vlotte, spontane collega die houdt van uitdaging. Een communicatiekoning(in) die een belangrijke stap zet in het proces naar een nieuwe parkeervloer. Vind jij het leuk om telefonisch contact te hebben met aannemers, vastgoedeigenaren/ -beheerders en VVE’s? Dan zoeken wij jou!

Over de rol

Je onderhoudt contact met (potentiële) klanten en ondersteunt de commerciële buitendienst. Wordt er een offerte opgevraagd bij onze commerciële buitendienst of calculator? Dan klim jij direct in je telefoon om meer te weten te komen over het project en de wensen van de klant, zodat onze calculator een goede offerte uit kan brengen. Je geeft vervolgens follow up aan offertes en legt dit vast in ons CRM systeem. Daarnaast verzorg je acquisitielijsten, creëer je verkoopkansen en weet je deze tot uitvoering te brengen. Jij staat voor het professioneel en vakkundig adviseren van onze klanten.

Kortom, een afwisselende & zelfstandige functie met veel uitdagingen!

Over jou

Jij bent commercieel ingesteld en hebt graag contact met klanten. Je bent communicatief erg sterk en beschikt over een flinke dosis empathisch vermogen. Je legt van nature gemakkelijk contact, je bent integer en kunt vragen van klanten omzetten naar concrete plannen.

Wanneer de klant uitlegt wat zijn probleem is weet jij dit in een telefoongesprek al direct om te zetten naar een oplossing. Op deze manier zorg je ervoor dat de klant de telefoon neerlegt met een tevreden gevoel, blij met jouw duidelijke communicatie en interesse in het probleem, nog veel blijer met de geboden oplossing waarvoor de klant een offerte gaat ontvangen.

Dit neem je mee

 • Hbo/ mbo werk- en denkniveau
 • Ervaring in onze branche mag, ambitie moet
 • Affiniteit met de bouw
 • Een flinke dosis gezelligheid en energie

Over ons

Meekelenkamp is een modern familiebedrijf met een hecht team van 30 medewerkers. Wanneer iemand bij ons de eerste werkdag parkeert, staan ze deze parkeerplek niet snel meer af. Bij ons is er aandacht voor elkaar. Wij zijn een organisatie met korte lijntjes en informele communicatie. Je bent vanaf dag 1 onderdeel van team Meekelenkamp. Je kan bij iedereen binnenlopen, de deur staat altijd open. En dan bedoelen wij ook echt bij iedereen.

 Dit bieden wij jou

Allereerst een werkplek op een kantoor waar Brabantse gezelligheid en nuchterheid vanzelfsprekend is. Hard werken wordt afgewisseld met een gezellig praatje tussendoor. Bij Meekelenkamp luisteren we naar elkaar, zowel naar nieuwe ideeën om processen te verbeteren als naar verhalen over het weekend! Een team, een taak. Altijd.

En verder:

 • 24 uur werkplezier; bij voorkeur werkdagen in ieder geval op dinsdag en donderdag
 • 25 vakantiedagen én 10 ATV dagen o.b.v. fulltime; zodat je nog genoeg tijd over hebt om andere leuke dingen te doen!
 • Verloning volgens CAO afbouw; dat is gewoon goed geregeld; geen verassingen, geen gekkigheid!
 • Een zelfstandige functie met veel uitdaging; misschien kom je hierin wel verassingen tegen, maar daar weet jij wel raad mee!
 • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden; heb je de ambitie om meer te leren en uiteindelijk hogerop te komen? Dat kan! We kijken naar jouw vaardigheden en stippelen samen met jou je doorgroeimogelijkheden uit.

Dit is Meekelenkamp

Wij inventariseren, ontwerpen, realiseren én onderhouden (parkeer)vloeren. Met bijna 30 jaar ervaring en specialistische vakkennis zorgen wij altijd voor de best passende oplossing. Hoe wij dat doen? Bekijk onze bedrijfsbeleving op www.mkt.nl en leer in 1,5 minuut ons bedrijf kennen.

Allround Bouwmedewerker (37,5 uur)

Voor onze vestiging in Zeeland (Noord-Brabant) zoeken we een flexibele en nauwkeurige allround bouwmedewerker. Als allround bouwmedewerker leg je alle soorten kunststofvloeren volgens tekening. Daarnaast stel je species samen, meng je ze en zorg je ervoor dat de benodigde materialen op de plaats van bestemming aankomen.

De ideale allround bouwmedewerker:

 • Heeft minimaal een lbo-opleiding afgerond
 • Kan nauwkeurig werken
 • Beschikt over inzicht
 • Kan vooruit denken
 • Kan goed samenwerken

Wat wij bieden:

 • Een prettige werksfeer
 • Een leuk en professioneel team
 • Korte lijntjes en betrokkenheid bij alle processen
 • Salaris conform CAO afbouw
 • Opleidingsmogelijkheden

Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met Chantal via het telefoonnummer (0486) 452 473. Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Parkeer dan in onderstaand ‘Solliciteer direct’-formulier je gegevens!

 

Van stage naar baan

Meekelenkamp is een bedrijf dat jongeren de mogelijkheid wil bieden om carrière te maken in de bouw. Leerlingen van VMBO of praktijkonderwijs volgen tijdens hun opleiding een stage in verschillende leerjaren. De leerlingen worden bij deze stages begeleid door een praktijkopleider die ze wegwijs maakt met de werkzaamheden van Meekelenkamp in de bouw.

Dit kan een begin zijn van een mooie toekomstige baan bij Meekelenkamp. De praktijk wijst uit dat als het tijdens een stage van beide kanten bevalt, daar vaak een langdurige werkrelatie uit voort komt.

Ben je geïnteresseerd in een stageplaats bij Meekelenkamp of heb je vragen? Neem dan contact met ons op door onderstaand ‘Solliciteer direct’-formulier ingevuld aan ons te versturen. Uiteraard kun je ook het reguliere contactformulier gebruiken… We zien je interesse graag tegemoet!

Jongeren een kans bieden

Als partner van Young Talent zorgen ook wij ervoor dat jongeren een kans krijgen op de arbeidsmarkt. Zodat zij zich kunnen ontwikkelen in werk. Als werkgever dragen we zo bij aan het verminderen van de jeugdwerkloosheid en kunnen we het verschil maken. Zie www.Young-Talent.nl.

Solliciteer direct  Functie:

  Upload CV (optioneel):

  Upload motivatie (optioneel):

  * Alle velden zijn verplicht