Parkeerdekken

De vloer van een parkeerdek is meer dan enkel een oppervlak met strepen. Parkeerafstanden en rijrichtingen dienen perfect op elkaar afgestemd te zijn.

Daarnaast speelt de uitstraling van een parkeerdek een grote rol. Uw bezoekers moeten zich welkom voelen en hun auto met een gerust gevoel achterlaten. Sfeer, licht en veiligheid zijn van doorslaggevend belang. Onze duurzame antislipvloeren zijn daarom verkrijgbaar in tal van kleurvariaties.

Voor de afwerking van parkeerdekken biedt Meekelenkamp Kunststof Techniek geavanceerde vloersystemen. De mate van belasting is een belangrijke factor. Voor druk bereden oppervlaktes bieden we een andere oplossing dan voor parkeerdekken die minder zwaar worden belast.

Markeringen

Markeringen in een parkeergarage zijn van groot belang voor de gebruiksvriendelijkheid. Zowel automobilisten als voetgangers willen weten waar ze zich bevinden en wat de juiste rij- of looprichting is. MKT is gespecialiseerd in het verzorgen van een duidelijke, veilige en logisch markering.

Natuurlijk bieden we een divers palet aan kleuren, zodat de markering perfect aansluit bij de kleurindeling van uw parkeergarage. Ook wanden en kolommen kunnen gemarkeerd worden. Onze parkeermarkeringen zijn bovendien geschikt voor praktisch iedere ondergrond. Daarbij kunt u vertrouwen op een duurzaam resultaat en een optimale totaaloplossing.

Ter decoratie is schilderwerk in de parkeergarage mogelijk. Zo kunt u de parkeergarage perfect op de omgeving laten aansluiten.