Meekelenkamp Kunststof Techniek is op veel plekken @work. Hieronder ziet u wat bij MKT speelt, aan welke projecten wordt gewerkt en welke nieuwe ontwikkelingen er zijn.

STIJL-vol parkeren aan de Osijlaan te Zoetermeer

In opdracht van Gemeente Zoetermeer heeft Meekelenkamp Kunststof Techniek B.V.  (MKT) de parkeergarage ‘Achterom’ aan de Osijlaan een zeer stijlvolle opknapbeurt gegeven. De parkeerfaciliteit is architectonisch gerestyled en heeft een complete, zeer verfrissende make-over ondergaan. MKT heeft dit mooie project op een strakke wijze uitgevoerd, zowel in uitvoering als wel in planning en Triflex bv heeft samen met de huisarchitect

Lees verder

Mooie combinatie van architectuur en gedetailleerde afwerking

In opdracht van Burgland Bouw B.V. heeft Meekelenkamp Kunststof Techniek B.V. de nieuwe parkeergarage van winkelcentrum de Koperwiek te Capelle aan den Ijssel een heel eigen uitstraling gegeven. De strak uitziende parkeergarage, deels gelegen boven het winkelcentrum zelf, is een mooie combinatie van architectuur en gedetailleerde afwerking. Winkelen nabij de Hollandsche Ijssel wordt zo een

Lees verder

Functioneel en fraai geïsoleerd parkeerdek AH te Huissen

Albert Heijn heeft recent aan de Langstraat te Huissen een volledig nieuw winkelpand in gebruik genomen. Meekelenkamp Kunststof Techniek B.V. heeft in opdracht van Bimmerman een bijdrage mogen leveren aan de realisatie van een functioneel en fraai geïsoleerd parkeerdek. Veilig parkeren en winkelen op 1 locatie…Bij Albert Heijn te Huissen is dit mogelijk.

Parkeergarage winkelcentrum de Koperwiek te Capelle aan den Ijssel

Parkeren in de nieuwe parkeergarage van Winkelcentrum de Koperwiek te Capelle aan den IJssel is bijna mogelijk. Meekelenkamp Kunststof Techniek B.V. legt de ‘finishing touch’ mee in dit mooie project! Het parkeerdek op niveau 2 is gereed. Het parkeerdek op niveau 1 wordt nog voorzien van een Triflex afdichtingssysteem.

MKT op de koffie bij TU Delft!

Wegens aanhoudende studentengroei en doorgevoerde onderwijs-innovatie, in en nabij de faculteit ‘Industrieel Ontwerpen’ op de campus van TU Delft, heeft MKT een frisgroene uitstraling gegeven aan de ondergrond van de nieuw gerealiseerde fietsenstalling “Coffee & Bikes”. In opdracht van J.P. van Eesteren / TBI heeft Meekelenkamp Kunststof Techniek B.V. de ondergrond waterdicht afgewerkt met de

Lees verder

Renovatie hellingbanen

In opdracht van Bouwbedrijf Pennings bv zijn beide hellingbanen op Meubelplein Ekkersrijt te Son en Breugel gerenoveerd. De renovatie van deze hellingbanen heeft met minimale hinder voor de bezoekers van Meubelplein Ekkersrijt plaats gevonden!

Samen met Hoogvliet Woudenberg naar een hoger niveau!

Meekelenkamp Kunststof Techniek B.V. (MKT) heeft in opdracht van HBE Bouw voor de nieuwe Hoogvliet supermarkt te Woudenberg een stijlvolle hellingbaan gemaakt. Met het CIS Prodeck variant 3 systeem van Triflex BV kunnen de klanten altijd veilig op bovenliggend parkeerdek komen. Begin juni 2018 is deze mooie nieuw supermarkt open gegaan.

Nieuwe ‘LOOKS’ door MKT!

In mei 2018 heeft Meekelenkamp Kunststof Techniek B.V. (MKT) de parkeergarage Q-Park Museum Centrum te Apeldoorn op niveau -1 voorzien van een prachtige nieuwe coating. In opdracht van en in samenspraak met Q-Park is dit alles conform planning verlopen, met een fris en modern parkeerdek als eindresultaat.